Seilservice AS

Innhold

Planlegger du en charterferie eller en reise med egen seilbåt? Fra øyene i Hellas til Australias Whitsunday Islands, det fargerike Karibien til dramatiske Patagonia, disse stedene tilbyr noe for enhver seiler.

Ønsker du å dra på seiltur? Sørg for at dine seil får servicen som trengs. Ta kontakt med en seilmaker i dag!

Windwardøyene

Tropiske regnskoger og fantastiske korallrev. På Windwardøyene får du en smak av alt Karibia har å tilby. Her finner du massevis av fin seiling i passatvinden. For seilere er det flere muligheter og fra hvilket som helst av dem kan du velge å gjøre seilferien så avslappet eller så utfordrende du vil.

Antillene

De små Antillene er en gruppe øyer i det østlige Karibien. Øyene strekker seg fra Jomfruøyene i nord, til kysten av Venezuela i sør. Leeward-øyene ligger nord i De små Antillene og inkluderer Jomfruøyene, St. Martin, Guadeloupe, Antigua og Barbuda. Den sørlige delen inkluderer: Martinique, St. Lucia, Barbados, St. Vincent, Grenadinene, Grenada, Trinidad og Tobago, Aruba, Bonaire og Curacao, (kjent som ABC-øyene.) Fra øy til øy er det betydelige kulturforskjeller og nasjonalitet. Noen er britiske, franske eller nederlandske kolonier, og andre er små uavhengige stater.

Cuba

Øya Cuba ligger i Det karibiske hav og er en del av øygruppen de store Antillene. Det er et unikt reisemål med uberørt hav fullt av marint liv. Korallrev og atoller er rikelig langs den vakre kystlinjen. Cuba består av omtrent fire tusen holmer, noe som gir en uendelig mulighet til å oppdage nye og uberørte steder mens du seiler.

Intracoastal Waterway

Den 1088 mil lange kanalen strekker seg fra Norfolk Virginia, til Miami Florida. I motsetning til de fleste destinasjoner som seilere vanligvis besøker, er dette en helt annen opplevelse. Det lover noen uvanlige men gøye utfordringer.

Bermuda

Bermuda fortsetter å være et populært verdensomspennende hotspot for yacht- og seilingsaktiviteter. Stadig flere turister kommer til øya for å utforske de mange holmene, korallrevene, livet i havet og historiske skipsvrak som ligger i Atlanterhavet rundt Bermuda. Utallige regattaer finner sted på Bermuda mellom mars og november, hvor hundrevis av seilere deltar og tusenvis kommer for å se på.

Nova Scotia

Fullpakket med geologisk og kulturell historie, den vakre stille kysten av Nova Scotia er en naturelskers drøm. Nova Scotia har 13 300 km med uberørt og flott kystlinje. Landskapets karakter endrer seg dramatisk fra ende til annen. Hver unike region presenterer sine egne opplevelser og sin egen karakter. Utforsk den fantastiske kysten med seilbåt, enten din egen, eller ombord på en av de mange seilturene som er tilgjengelige over Nova Scotia.

Hellas øyer

Seilingen kan være utfordrende og fulle av historie. Hellas har tusenvis av øyer, spredt over et enormt geografisk område som strekker seg fra Egeerhavet til Det joniske hav. Fire av Hellas fem øygrupper er de beste cruiseområdene: Kykladene, De saroniske øyene, De joniske øyer og Dodekanesene. Hver gruppe har sin egen unike karakter og sjarm, noe som gjør hver gruppe verdt å utforske.

Fiji

Seilbåter fra hele verden kommer til Fiji for å ankre i det krystallklare vannet i det sørlige Stillehavet. Dette stillehavskrysset er en forfriskende pause, med snorkling i verdensklasse, strandli og utrolige turmuligheter.

Marquesasøyene

Midt i det sørlige Stillehavet ligger de frodige, utemmede Marquesasøyene. Denne destinasjonen er et uforglemmelig seilstopp. Øyenes vulkanske opprinnelse er et fantastisk syn. Med ruvende topper som reiser seg langt over ankerplassene.

Whitsunday Islands

Whitsundays er en øygruppe med 74 tropiske øyer utenfor Australias østlige kystlinje. I hjertet av Great Barrier Reef Marine Park besøker hundretusenvis av reisende regionen hvert eneste år. Opplev det blomstrende og spennende økosystemet. Med en rekke ruter som garantert dekker alle dine behov.

Phang Nga-bukten

Selv om bukten i seg selv ikke er stor, sørger antallet øyer for at du alltid finner nye opplevelser i nærheten. Mye av gleden ved å seile i Phang Nga-bukten ligger tross alt i å oppdage de utallige øyene og grottene selv.

Cape Town

Cape Town er omgitt av to hav, Atlanterhavet og det indiahavet. Her kan du oppleve mange eventyrlige aktiviteter på åpent hav! Alle vet at Cape Town har noen av de beste strendene i verden.

Madagaskar

Madagaskar er et land i Det indiske hav, en seildestinasjon for de som leter etter lavmælte eksotiske vibber, sandstrender og tropisk vær. Madagaskar er det ideelle valget for friluftsentusiaster. Lemurer, baobab, regnskog, ørken, turmuligheter og dykking er bare noen av høydepunktene du kan forvente under en seilferie på Madagaskar.

Chile

Opplev frodige skoger, snødekte fjell, fjorder og isfelt. I tillegg til den uberørte naturen, kan du også møte marin fauna, nemlig delfiner, sjøløver og pingviner. De mest kjente rutene slynger seg gjennom Magellanstredet og Torres del Paine nasjonalpark.

En stor katamaran som flyter på et krystallklart hav.

Hva er en katamaran?

Katamaraner er stadig mer populære for seiling og kommersiell bruk, men hva skiller dem fra monoskrog og andre flerskrog? En katamaran er en båt med

Les mer »

Fantastiske steder å seile

Planlegger du en charterferie eller en reise med egen seilbåt? Fra øyene i Hellas til Australias Whitsunday Islands, det fargerike Karibien til dramatiske Patagonia, disse

Les mer »
Man med hvit t-skjorte, sorte bukser og en stor mørk allværsjakke ute på seiltur. Han bruker solbriller.

Solbriller for seiling

Å finne perfekte solbriller for seiling kan være vanskelig. Vi husker alle solbrillene som falt av eller gnisset og irriterte huden. Det er ikke alltid

Les mer »
Et stort hvitt trekantseil på en flott sommersdag, ute på havet.

Hva er et trekantseil?

Hva er fordelen med et trekantet seil? Tidlig fant man ut at trekantseil gjorde det enklere å seile med vinden inn fra siden. Dette bedret

Les mer »

Hva er en seilbåt?

En seilbåt eller yacht er en båt som har seil. Vinden blåser mot seilene, og skyver båten gjennom vannet. Ordet dekker mange typer båter, fra

Les mer »